January 11, 2014

me sooooo fragile nowadays *sigh*

bismillah,
haai hyeee hoi :D 
hehe, it been a while since me ngarut2 kat blog ne, haha
okaay sbnrnya tga sedih ne seriously huhu 
i dont know why but im seriously, sng sggt terasa. tak kesah la ngn sape2 kan, ngn classmate ada, ngn kawan2 pun ada.
im seriously going to crying while typing all these isk3 
nanyy, sorryy sgt sgt2 sbb dah buat awk nanges. tp kte mmg terasa ble yah tweet cmtu. tak tipu sbb kte rasa kte lah yg plg rapat ngn nany but i guess im totally wrong about it. soorry my mistake. tp apa yg kte tau, kteorg tak pernah fikir negative psl awk. maybe2 kdg3 kteorg ada terasa the way u act, but it doesnt mean we think bout it negativelly. nany kwn kteorg, mestilah kteorg syg dye. tipulah tak syg. ive the same problem in expressing myself to others too. i dont have wassap wechat viber etc sbb fon sgtlah canggih n all i can do is msg n call. tu pun if ada kedit. yea salah kte tak tegur dlu or tak tny khabar sbb kte taktau lah tp kte rasa ego kte sgtlah tnggi utk mulakan semua tu. im glad to hear nany ada kak izzah utk luahkan pape. indeed, kak izzah is alway there for us. hmm, kte pun sukaaa pendam sorang2 kalau tersa or ada masalah. sbbnya taknak korang rasa susah hati or risau. byk mende lg korang nk fikir kan dari kte cte masalah kte. kalau kte tga bengan ke dgn classmate, tak puas hati ngn roomate ke mestilah kte nk cte kt korang kan tp kte rasa macam remeh sgt je semua tu. dah besar tp ada masalah macam zaman2 sekolah apa hal kan haha malam ne mmg sesi nk luah hati dari dasar dalam hati sana. baru2 ne terasa ngn classmate. bygkan ble kne gy kelas sengsorng2 je girl n dorang even dont inform you psl tak gy kelas. lepastu ble lupa hntr assgnmt dorang ckp nape tak bgtau dorang. salah kte ke sbb tak ingtkan dorang ? padahal kte hntr hari yg dorang tak gy kelas tu, dahlah tga geram kne gy kelas sorang2 pastu nk blame on me ?  even terasa ngn dorang pun, still i keep myself silent sbb taknak gadoh macan penah gadoh ngn diana dlu. so buaat bodoh jelah sbb nk luahkan kat sape hmm tp alhamdulillah semua dah okay balik. its common la kan terasa2 ne.
ceyh, apa aku ngarot ne. apa2 pun, sape tak sayang kawan kan. still hira' is the best sbb its true friendship i think. me even myself dont have the courage nk tegur if dorang buat salah so im not a good friend to them. sbb tulah dorang selalu buat mende sama2 w/o me. huarrgghhhhh how i miss the old times huhu me miss mumy nany adek dady kaak izzah kak noraaa esah moree huhu ble lah aku nk berubah kan hmm takpelah, org bukan faham n dorang tak tau pun pasal apa aku bebelsorang2 ne. nk jmpe jinyoung boleh ? haha oky gilaaa --' ne dye suruh stop lah tu. even kte tak tegur korang tak mksd kte lupa korang, still nama korang dalam doa kte. conclusion nya the problem is me. kbyee pening air hidung dr tadi tak stop turun -.-  

ps: resdung ne buat aku pening + rasa nk dmm.
tak sabar nk tngu 13hb ne b1a4 comeback.
nk balik penang je rasanya jmpe farhana huhu.
lets pray for everyone. doa senjata org muslim indeed.
farah sorry if buat terasa ngn post ne buat zai seriously terasa pasal asgnmt tu. sorry again. tapi no worries, im fine now. thanks for being my friend. nnt hadiah birthday zai ksk okay hihi :* 

1 comment:

farah rizal said...

zai.. lama dah x update sini.. windu nak bace.. hehehe..